CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

TOPADA A MOSCÚ

TOPADA A MOSCÚ Aquesta història no és meva, va ésser una experiència que un amic, esportista, va considerar digne d’explicar. Va dir: Anava amb un company d’equip un vespre d’estiu passejant per un carrer central i comercial de Moscú, quan la decoració de l’aparador d’una joieria va invitar donar-hi un cop d’ull. Però davant meu i entre altra gent hi havia una senyora, corpulenta com moltes russes solen ésser, admirant les joies exposades. Es veu, va dir l’amic, que el que més em va cridar l’atenció no van ésser precisament les joies, perquè dirigint-me al company vaig dir: - mira noi aquesta paia, quin cul! L’hi foteria una patacada! Al moment la senyora es gira i sense donar-me temps a reaccionar em fot una ben centrada bufetada. No se el que va dir, tant hi fa, però si que vaig entendre que era en català.

Josep Màdico i Bosch ( Basel )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[155] http://Bremen.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 13.59.218.147 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis